edificació

obra nova

CAOPSA construeix qualsevol tipus d’habitatge, des d’habitatges plurifamiliars, conjunts residencials i cases adossades fins a xalets individuals, tot personalitzat segons el gust del client, tenint en compte les necessitats actuals de comoditat i eficiència energètica que avui són demanades en un habitatge, i sempre amb acabats de primera qualitat.

Disposem d’una àmplia exposició de materials per a que els nostres clients puguin escollir els elements que més s’adeqüin a les seves expectatives: ceràmica, sanitaris, marbres, mobles de cuina, electrodomèstics, mobles de bany, mampares, aixetes, complements, etc.

També disposem d’una oficina de serveis immobiliaris, on podeu trobar tot tipus d’habitatges: noves, segona mà, lloguer, terrenys, etc.

 

rehabilitació

Les obres de rehabilitació i restauració, tant d’habitatges com d’edificis històrics, és una altra de les nostres especialitats, seguint sempre les indicacions tècniques i de direcció d’obra, per respectar al màxim els elements propis i distintius de cada tipus d’edificació.

reformes

Us oferim el nostre assessorament tècnic, pressupostos sense compromís.

  • Remodelació complerta de la cuina, des de l’enderroc fins al final amb la coŀlocació dels electrodomèstics, amb tota la garantia de les grans marques. Mobiliari de cuina amb combinació de colors i materials de portes i calaixos, a escollir colors interior mobles, color portes, models, amb acabats a mida. Primera visualització escollida amb foto 3D.

  • Remodelació complerta del bany, des de rajola o parquet, sanitaris, marbres, aixetes, mampares, plats de dutxa, etc… Tot a escollir en una gran varietat de proveïdors.

telèfon

Tel: 973 49 22 68 

Fax: 973 49 20 18

CIF B25048323

 
 

emails

Informacoó general: [email protected]

Pressupostos: [email protected] 

Facturació: [email protected]

Comptabilitat: [email protected]

 
 

oficina

Carrer de la Creueta, 15, 

25282,  Sant Llorenç de Morunys (Lleida)